VALMENTAJAT


Alkuvuosina Biddyn ideana oli tarjota myös mahdollisimman monelle nuorelle lupaavalle valmentajalle kansainvälisiä kokemuksia, joten valmentajia vaihdettiin vuosittain. Nykyisin pyrimme kiinnittämään samat valmentajat projektiin useaksi vuodeksi, jatkuvuuden,sitoutuneisuuden ja ennen kaikkea kokemuksen takia.

Kunnian olla ensimmäinen Biddy valmentaja sai tietysti Harri "Voitto" Jokela. Vuosien mittaa on turnausta ollut paikanpäällä seuraamassa myös itse Henrik Dettmankin, tosin valmentajaksi asti ei hän ole päässyt, vielä!

Nykyinen naisten päävalmentaja Pekka Salminen on ehtinyt Biddyyn mukaan peräti kahdesti. Nykyisistä ja ehkäpä tulevista pääsarjavalmentajista ovat olleet mukana Eero Nikkarinen ja jo naisten puolella mainetta niittänyt Miikka Sopanen, nuorten maajoukkuevalmentajista Juha Dahlström Pasi Järvinen, Simo Tuokko,Pekka Hartikainen,Ville Neva, Niko Nyholm.

Myös nimet Jimmy Ruokolainen, Tomi Moberg, Jari Launiainen, Ismo Niemi, Markku Siiroinen, Mitko Boskow, Markku Laakso, Sampsa Mäenpää, Petri Parkkinen, Juha Heikkilä, Kimmo Honkaniemi, Teemu Ketola, Ari “Rene” Heinonen, Jomi Suhonen, kertovat koripallon ystäville sen, että Biddyssä on osattu jakaa erinomaista oppia nuorille pelaajille jo vuosien ajan.

Tällä hetkellä Biddyssä valmentajina toimivat edelleen TODELLISET Suomen pitkänlinjan HUIPUT.

Ville Neva, Niko Nyholm, Pekka Hartikainen,Teemu Ketola, Ari Heinonen, Aapo Heinonen, Perttu Hytönen, Sami Ikkelä, Tapio Nieminen, Petteri Mantere, Henrik Pulkkinen, Sami Saarikoski, Jouni Grönroos, Lauri Virtanen, Ilmari Vanhanen

TERVETULOA LEIREILLE !Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saat soittamalla 


045-1212170 Pekka Hartikainen