VIIME HETKEN INFOA MATKAAN LÄHDÖSTÄ
Julkaistu: 14.03.2023 07.51

VIIME HETKEN INFOA MATKAAN LÄHDÖSTÄ

Pojat.pdf

Tytöt.pdf

Tervehdys Hyvät Biddyläiset,

Matka lähestyy ja tässä vielä viime hetken muistutuksia. Itse lähden jo Teemun kanssa maanantaina varmistamaan, että kaikki on valmista, kun saavutte kisapaikalle.

1. Liitteissä mukana Medical release Form, Boys / Girls

Se on lupa, jolla saamme hoitaa ja tietoja hoidosta, jos lastanne joudutaan hoitamaan matkalla. Printatkaa siis liite ja täyttäkää sekä allekirjoittakaa se. Se pitää tuoda lentokentälle allekirjoitettuna!!!

2. Esta

Jokaisellahan jo hoidettu sähköinen matkustuslupa ESTA? Jos ei niin muistakaa, että se pitää olla hoidettuna viimeistään 72 tuntia ennen saapumista USAhan. Ilman sitä ei pääse Amsterdamia pidemmälle.

3. Korona todistukset.

Olen ollut yhteydessä matkatoimistoon, suurlähetystöön sekä finnairille että KLM,lle hiukan on sekavaa ja haastavaa.

Kyllä on hiukan haasteellista tiedon hankintaa, mutta kyllä se nyt näyttäisi, että Suomalaiset eivät tarvitse sen ihmeellisempiä kaavakkeita. Ehdottaisin että haette kuitenkin omakannasta rokotustodistuksen mukaan niihin mukaan otettaviin tärkeisiin papereihin.

4. Muut tärkeät paperit matkaan

Kuten jo aikaisemminkin tuli infottua. Olettehan hoitaneet vakuutuksen ja mahdollisen vakuutuskortin sekä mahdollisesti tiedon omasta vakuutusyhtiöstä mihin voimme viedä suoraan tarvittaessa hoitamaan lastanne? Minulla on passikopiot koneella, joten niitä ei välttämättä tarvita, mutta ei se printti paljoa paina siinä muovitaskussa muiden papereiden kanssa.

5. Lentolaukku ja matka-asu

Muistutuksena vielä se, että matka toteutetaan biddyn asuissa, eli verkkarit, huppari ja t-paita. Lentolaukkuun (Biddy) pakataan peliasu ja muut jaetut varusteet. Omat lääkkeet ja ohjeet tarvittaessa niiden käyttöön. Sekä siinä tapauksessa että lapsenne tarvitsee näihin tai muuhun erityishuomiota niin laittakaa valmentajille viesti mukaan.

6. Puhelut

En ole vielä ehtinyt selvittää puheluhintoja operaattoreilta, mutta henkilökohtaisesti en kanna edes puhelinta mukana. Minut tavoittaa ainoastaan WatsUpin välityksellä.

Joitain vuosia sitten Nyholmin Niko vastasi ja hoiti asioita matkalla. Puhelin lasku kotiin paluussa oli yli 400€. Joten en suosittele kenellekään puhelimen käyttöä muuta kuin mahdollisesti wifi verkon sisällä.

Paikallisilla perheillä on meidän numerot jos perheissä sattuu jotain.

Päivystävät puhelimme ovat (Tytöt) Ari +358 40 031 3782 (Pojat) Teemu +358 50 441 8899 Muistakaa kuitenkin, että aikaero on melkoinen ja päivystävät numerot ovat vain todellisen hädän hetkellä käytössä, joten käytetään muuten kuulumisten kertomiseen watsup ryhmää, jonka valmentajat avaavat keskiviikkona lentokentällä ennen lähtöä.

Tässä ryhmässä on idea kuten kerroin jo Kisakeskuksessa jakaa infoa matkasta. Eli valokuvia ja juttuja matkalta, sekä viime hetken tilanteita joukkueen kesken. Sopikaa siis jo kotona, että lapsenne lisää teidät kyseiseen ryhmään.

Katselin sääennusteita, jotka lupaavat +20-26C lämpöä. Joten todennäköisesti tarkenemme oikein mukavasti…

Eiköhän tässä ollut sitten kaikki viime käden tiedot. Jos jotain jäi epäselväksi niin olkaa yhteydessä ennen maanantaita.

Nähdään Lafayettessä!

Pekka

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saat soittamalla 


045-1212170 Pekka Hartikainen